Zeleninová polévka

Sdílejte s přáteli

Zeleninová polévka

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 20 min Čas vaření 15 min Celkový čas 35 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Nakrájejte zeleninu a vepřové hrudí na kostičky.

  2. Do hrnce vložte máslo a osmahněte na něm mrkev, vodnici, pórek a zelené fazolky, aby směs pustila šťávu. Přilijte vodu. Přidejte vepřové hrudí a brambory. Trochu přisolte. Hrnec uzavřete.

  3. Jakmile začne z hrnce unikat pára, zmírněte plamen a nechejte vařit po uvedenou dobu.

  4. Otevřete hrnec. Nalijte polévku do mísy a podávejte na stůl.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *