Vepřové plátky v alobalu

Sdílejte s přáteli

Vepřové plátky v alobalu

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 15 min Čas vaření 30 min Celkový čas 45 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na čtverce alobalu potřené olejem.

  2. Na každou porci položíme na kolečka nakrájenou cibuli, 1-2 plátky slaniny, proužky papriky a kousek másla. Alobal uzavřeme tak, aby nedošlo k vytékání šťávy.

  3. Zabalené maso pečeme v troubě při 200 °C asi 30 minut.

Poznámka

Jako přílohu volíme různě upravené brambory a můžeme dochutit tatarskou omáčkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *