Vepřové medailonky s olivami

Sdílejte s přáteli

Vepřové medailonky s olivami

Čas na přípravu 20 min Čas vaření 15 min Čas odpočinku 2 hodina Celkový čas 2 hod 35 min Porce: 4

Ingredience

Instructions

  1. Ve větší míse společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek.

  2. Medailnonky z obou stran osolte a opepřete, dejte do mísy a obalte je marinádou.

  3. Nechte odpočinout alespoň 5 minut, ideálně 2 hodiny.

  4. Pánev rozpalte co nejvíc to jde a vyskládejte na ni maso (bez marinády) a pečte ho 4 minuty z každé strany.

  5. Vyndejte z pánve a naopak do ní vlijte marinádu, přidejte olivy a 2 minuty opékejte. Pak vmíchejte bazalku a vraťte maso.

Poznámka

Podávejte s těstovinami tagliatelle.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *