Sdílejte s přáteli
Vepřová roláda na víně

Vepřová roláda na víně

Ingredience

Pokyny

  1. Maso rozřízneme na plát, který rozklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny a šunky.

  2. Poté ho potřeme vajíčky umíchanými s žampiony. Stočíme roládu, utáhneme, převážeme nití a vložíme do tukem vymazaného pekáčku. Pečeme ji v horké troubě za občasného podlévání bílým vínem.

  3. Upečenou roládu vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalejeme vínem a povaříme. Šťávu přecedíme na nakrájené maso.

Poznámka

Do náplně můžeme místo žampionů použít mražený hrášek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *