Vepřová plec po španělsku

Sdílejte s přáteli

Vepřová plec po španělsku

Čas na přípravu 20 min Čas vaření 2 hodina Celkový čas 2 hod 20 min Porce: 4

Ingredience

Instructions

  1. Troubu rozehřejte na 150 °C.

  2. Maso osolte a opepřete a pak jej zprudka opečte na olivovém oleji. Maso by mělo lehce zhnědnout a zatáhnout se.

  3. Pak maso vyjměte z pánve a na tom samém oleji krátce opečte cibuli a česnek.

  4. Přidejte chorizo a papriku a opékejte 2 minuty, přidejte rajčata, vývar a vraťte maso.

  5. Přiklopte a hodinu pečte v troubě.

  6. Pak přidejte cizrnu a olivy a pečte další hodinu.

  7. Ochuťte šťávou z citronu a podávejte posypané petrželkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *