Velikonoční nádivka

Sdílejte s přáteli

Velikonoční nádivka

Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Maso uvaříme každé zvlášť v osolené a opepřené vodě. Uzené maso ale už nesolíme. Po vychladnutí všechny druhy masa pokrájíme na kostky.

  2. Rohlíky nakrájíme na kousky, dáme do mísy a přelijeme je polovinou množství mléka. Přidáme maso, opláchnuté a nasekané bylinky (kopřívy spaříme), podle chuti osolíme, okořeníme a zalijeme vejci rozšlehanými ve zbytku mléka. Směs důkladně promícháme, podle potřeby ještě zahustíme strouhankou.

  3. Zapékací formu nebo pekáček vymažeme tukem, nejlépe sádlem, vysypeme strouhankou, nádivku urovnáme a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi hodinu dozlatova.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *