Vařené nasolené vepřové maso s čočkou

Sdílejte s přáteli

Vařené nasolené vepřové maso s čočkou

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 25 min Čas vaření 25 min Celkový čas 50 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Do hrnce vložte solené vepřové maso, zalijte studenou vodou, uveďte do varu. Nechejte 15 minut vařit. Maso nechejte vychladnout a okapat.

  2. Hrnec umyjte, vložte do něj solené vepřové maso, propláchnutou čočku, nakrájenou mrkev, česnek, cibuli a bouquet garni. Zalijte 2 litry studené vody, opepřete. Hrnec uzavřete.

  3. Jakmile začne unikat pára, zmírněte plamen a vařte po uvedenou dobu.

  4. Hrnec otevřete. Vyjměte cibuli a bouquet garni. Na mísu naservírujte čočku a oblože ji plátky soleného vepřového masa. Podávejte.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *