Treska s rajčaty

Sdílejte s přáteli

Treska s rajčaty

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 10 min Čas vaření 20 min Celkový čas 30 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Tresku nakrájíme na porce, osušíme a osolíme. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata nakrájíme na polovinu. Z citronu oloupeme kůru a nakrájíme na tenké nudličky. Olivy zbavíme pecky a nakrájíme na dílky.

  2. V pánvi rozhřejeme olivový olej. Přidáme česnek a necháme zesklovatět. Přidáme rajčata, citronovou kůru, olivy a krátce promícháme. Zalijeme vínem a necháme projít varem.

  3. Zmírníme plamen a do pánve vložíme porce tresky. Zakápneme ciitronem a na mírném plameni necháme pomalu pošírova (asi 5 minut, v polovině opatrně otočíme). Ozdobíme kerblíkem a podáváme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *