Tatarský biftek

Sdílejte s přáteli

Tatarský biftek

Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Maso rozemelte v masovém strojku - přemelte několikrát tak, aby vznikla téměř kaše (i když je to pracnější, je lépe maso naškrabat ostrým nožem). Vytvarujte 4 oválné bochánky a odložte každý na zvláštní talíř. Doprostřed bochánku prohlubte důlek a vlijte celý žloutek.

  2. Na okraj talířů nasypte přiměřené množství soli, pepře, mleté papriky a nasekané cibulky.

  3. Osmažte 12-16 topinek a uložte na větší talíř spolu se stroužky česneku. Porce servírujte s volně přístupnou hořčicí, kečupem a tabascem.

  4. Na talíři si každý pomocí vidličky, lžíce a nože smíchá porci masa, žloutek, cibuli a koření podle své chuti, představy a umění.

  5. Směsí se potírají topinky s česnekem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *