Sdílejte s přáteli
Sváteční sekaná pečeně

Sváteční sekaná pečeně

Ingredience

Na omáčku

Pokyny

  1. Pórek a kořenovou zeleninu nakrájíme na kolečka. Vše vsypeme do vroucí osolené vody, 3 minuty povaříme a dáme na síto okapat.

  2. Maso smícháme s vejcem, hořčicí, polovinou zeleniny, osolíme ho a opepříme. Poté z něj vytvoříme několik menších šišek, které pečeme při 200 °C asi 40 minut.

Omáčka

  1. V misce promícháme sekané bylinky, jogurt, sůl, pepř, citronovou šťávou a rozmražený hrášek.

Poznámka

Sekanou podáváme politou studenou omáčkou se zbylou vařenou zeleninou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *