Šukrut s kachním masem zalitým do sádla

Sdílejte s přáteli

Šukrut s kachním masem zalitým do sádla

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 30 min Čas vaření 70 min Celkový čas 1 hod 40 min Porce: 6

Ingredience

Pokyny

  1. Na dno hrnce dejte kachní sádlo a vložte polovinu kyselého zelí. Na zelí vložte, kousky kachny a kuličky jalovce. Pokryjte zbytkem kyselého zelí. Zalijte bílým vínem a vývarem. Hrnec zavřete.

  2. Jakmile začne unikat pára, zmírněte plamen a nechejte vařit po dobu 30 minut.

  3. Otevřete hrnec. Přidejte oškrábané brambory a párky. Hrnec uzavřete.

  4. Jakmile začne unikat pára, nechejte vařit po dobu 35 minut.

  5. Do velké mísy naservírujte kyselé zelí, které pokryjte pokrájenými kousky kachny a bramborami a podávejte.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *