Steakový sendvič

Sdílejte s přáteli

Steakový sendvič

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 20 min Čas vaření 30 min Celkový čas 50 min Porce: 4

Ingredience

Steak

Sendvič

Zeleninové crudités

Instructions

Steak

  1. Steaky osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a grilujeme v rozehřáté grilovací pánvi z obou stran medium rare.

  2. Maso vyndáme z pánve na talíř, přikryjeme alobalem a necháme odležet.

  3. Poté nakrájíme na plátky a osušíme na ubrousku.

Sendvič

  1. Bagety rozřízneme podélně, spodní stranu sendviče posypeme nastrouhaným sýrem a vložíme rozpéct do rozehřáté trouby nastavené na horní gril.

  2. Na rozpečené pečivo položíme kysané zelí smíchané s nastrouhanou mrkví a najemno nakrájenou cibulí, plátky masa a čerstvou rukolu a přiklopíme druhou polovinou pečiva.

Poznámka

Sendvič podáváme s kořeněnými okurkami, zeleninovým crudités (hranolky z čerstvé zeleniny), batátovými nebo tuřínovými hranolky a hořčicovou majonézou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *