Roštěná se smetanou

Sdílejte s přáteli

Roštěná se smetanou

Ingredience

Pokyny

  1. Roštěnky mírně naklepeme a okraje nařízneme. Poté je osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém tuku.

  2. Opečené roštěnky vyjmeme a na tuku osmažíme nakrájenou cibuli. Zaprášíme ji paprikou, kterou necháme lehce zpěnit. Přidáme trochu vody a protlak.

  3. Na tento základ vložíme roštěnky a dusíme je doměkka. Měkké maso vyjemme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalejeme vodou a povaříme.

  4. Pak přidáme smetanu a znovu chvilku povaříme.

  5. Omáčku přecedíme na maso, které na talíři zdobíme kolečky orestované klobásy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *