Rostbíf II.

Sdílejte s přáteli

Rostbíf II.

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 30 min Čas vaření 30 min Celkový čas 1 hod

Ingredience

Na ozdobení

Pokyny

  1. Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a vetřeme do něho sůl a mletý černý pepř.

  2. V míse smícháme worcester, 4 lžíce oleje, vínovici a barevný pepř. Směsí potřeme maso po všech stranách a ve zbytku marinády ho necháme odležet asi 20 minut.

  3. Troubu předehřejeme na 240 °C. Rošt v pekáči potřeme olejem, maso necháme okapat a položíme ho na něj. Pečeme přibližně 20 minut.

  4. Poté maso vyjmeme z trouby, zavineme do alobalu a necháme 10 minut odpočinout.

  5. Pak maso nakrájíme na tenké plátky a narovnáme na mísu. Obložíme ho zeleným salátem a plátky pomeranče.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *