Quinoa s parmezánem a tofu

Sdílejte s přáteli

Quinoa s parmezánem a tofu

Porce: 4

Ingredience

Instructions

  1. Quinou propláchneme, zalijeme 2,5 násobným množstvím vody, přisypeme zeleninový vývar a vaříme cca 15 minut.

  2. Cherry rajčátka omyjeme a rozpůlíme. Oloupaný česnek a bazalku nadrobno nasekáme.

  3. Tofu nakrájíme na asi 1 cm široké kostičky. V pánvi rozehřejeme slunečnicový olej a osmahneme na něm tofu s česnekem.

  4. Na závěr přidáme cherry rajčátka a dusíme ještě dalších cca 5 minut. Dle chuti osolíme a opepříme.

  5. Quinou necháme okapat, vmícháme tofu směs i rajčátka a posypeme bazakou a nastrouhaným parmezánem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *