Sdílejte s přáteli
Pytlácké točence

Pytlácké točence

Ingredience

Pokyny

  1. Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a okořeníme paprikou.

  2. Na kadý plátek položíme nakrájené žampiony, část nakrájené cibule a část na nudličky nakrájené slaniny. Plátky zavineme a okraje spojíme párátky.

  3. Zbylou nakrájenou cibuli zpěníme na tuku a zbylé rozpuštěné slanině. Na tento základ vložíme závitky a po všech stranách je orestujeme. Poté je podlejeme trochou vývaru a upečeme v troubě doměkka.

  4. Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku, zaprášíme ji moukou, orestujeme, zalejeme vývarem a povaříme.

  5. Hotovou šťávu přecedíme na maso a ihned podáváme.

Poznámka

Místo žampionů můžeme použít podušené zmražené nebo sušené houby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *