Pomalu pečená plec

Sdílejte s přáteli

Pomalu pečená plec

Čas na přípravu 30 min Čas vaření 2 hodina Celkový čas 2 hod 30 min Porce: 4

Ingredience

Instructions

  1. Troubu rozehřejete na 180 °C.

  2. Olej rozpalte ve velkém hrnci s pokličkou a pak na něm ze všech stran nechte zatáhnout a zhnědnout kousky masa.

  3. Vyjměte je, naopak do hrnce vsypte cibuli, celer a petržel. Přidejte bobokový list a 10 minut opékejte.

  4. Poté zasypte moukou, vše promíchejte, do hrnce vraťte maso. Vlijte cider a kuřecí vývar tak, aby maso i zelenina byly potopené. Osolte, opepřete a přiveďte k varu. Poté přiklopte a dejte na 2 hodiny do trouby.

Poznámka

Podávejte posypané petrželkou a nejlépe s bramborovou kaší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *