Polévka z uzeného masa II.

Sdílejte s přáteli

Polévka z uzeného masa II.

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 10 min Čas vaření 40 min Celkový čas 50 min

Ingredience

Pokyny

  1. Uzené vepřové maso vaříme 30 minut v tlakovém hrnci společně s kuličkami pepře. Vodu solíme jen mírně, uzené maso je slané dost.

  2. Po dobu tepelné přípravy masa si uvaříme rýži.

  3. Uvařený vývar z uzeného masa přecedíme. maso vyjmeme, nakrájíme na malé kostičky a vrátíme do vývaru. Přidáme zmrazenou směs mrkve, hrášku a kukuřice a krátce povaříme.

  4. Ochutíme mletým pepřem, polévkovým kořením a přisypeme uvařenou rýži.

  5. Polévku z uzeného masa promícháme a můžeme podávat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *