Polévka z dýně Hokkaido I.

Sdílejte s přáteli

Polévka z dýně Hokkaido I.

Čas na přípravu 15 min Čas vaření 55 min Celkový čas 1 hod 10 min

Ingredience

Instructions

  1. Rozkrojte dýni napůl a důkladně ji očistěte od semínek.

  2. Mrkve nakrájejte podélně na polovinu a společně s dýní ji vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte je 40 minut, dokud nezměknou.

  3. Na drobno nakrájenou šalotku poduste v hlubším kastrolu na oleji, přeedem upečenou dýni a mrkve rozkrájejte na menší kousky a přidejte do kastrolu. Zalijte vývarem a vařte 10 minut.

  4. Na drobno nakrájenou šalotku poduste v hlubším kastrolu na oleji, předem upečenou dýni a mrkve rozkrájejte na menší kousky a přidejte do kastrolu. Zalijte vývarem a vařte 10 minut.

  5. Osolte a opepřete podle chuti.

Poznámka

Aby byl požitek z polévky dokonalý, můžete jí na talíři ozdobit smetanou nebo zlehka posypat opraženými semínky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *