Podkrkonošský chlebovec s houbami

Sdílejte s přáteli

Podkrkonošský chlebovec s houbami

Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém másle. Přidáme očištěné a pokrájené houby, petrželku a dusíme doměkka. Pak je dáme do mísy, přidáme k nim česnek utřený se solí, pepř, majoránku, nastrouhaný chléb a dobře promícháme.

  2. Nakonec do směsi vmícháme v mléce rozkvedlaná vejce a vlejeme ji do máslem vymaštěného pekáče. V horké troubě zapečeme.

Poznámka

Těsto "odlehčíme" přidáním špetky kypřicího prášku do pečiva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *