Poctivý zabijačkový guláš

Sdílejte s přáteli

Poctivý zabijačkový guláš

Ingredience

Pokyny

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zpěnit na rozpáleném sádle. Přidáme mletou papriku, promícháme a přidáme na kousky nakrájené maso a droby. Osmažíme ze všech stran.

  2. Šťávu necháme vypražit na tuk, maso podlijeme, okořeníme, ochutíme solí a pepřem a přidáme utřený česnek. Pod pokličkou podusíme doměkka.

  3. Šťávu zahustíme moukou. Počkáme, až se šťáva oddělí od tuku.

  4. Guláš musí být šťavnatý a pikantní. Podáváme s čerstvým chlebem nebo chlupatými knedlíky.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *