Kuchařka

Internetová kuchařka

Pirátský chléb

Ingredience
2 plechovky sardinek v oleji, 4 velké krajíce chleba, máslo, 4 vejce, 2 lžíce vody, 2 lžíce pokrmového tuku, špetka soli, špetka pepře, 4 lžíce sekané pažitky

Příprava
Krajíce chleba namažeme máslem. Sardinky vyndáme z konzervy a na sítku z nich necháme okapat olej. Odstraníme kostičky a sardinky rozdělíme na chleby. Rozklepneme asi 4 vejce, přidáme trochu vody a rozšleháme. Na pánvi necháme rozehřát tuk. Pak přilijeme vejce a za stálého míchání plochou vařečkou je na mírném ohni necháme ztuhnout. Hotová míchaná vejce osolíme a opepříme a rovnoměrně rozdělíme na chleby. Nakonec chleby posypeme sekanou pažitkou.