Kuchařka

Internetová kuchařka

Pikantní chuťovky

Pikantní chuťovky Ingredience
24 chlebových tolárků o průměru 4 cm, 50 g másla, 8 plátků salámu, 4 malé pikantní okurky, 4 feferonky, 2 olivy, 50 g uzeného lososa, 2 vejce natvrdo, 100 g vařeného kuřete, 12 dílků mandarinky, 100 g smetanového sýra, sladká paprika, 12 tenkých plátků okurky, 4 plátky nasoleného jazyka, 4 kukuřičné paličky, 4 listy salátu, 50 g šunky, 50 g mořských krabů, řeřicha a bylinky

Příprava
i[Chlebové tolárky dejte do tousteru, aby byly křupavé. Nechte je vychladnout a potřete máslem. Od každého druhu připravte 4 kusy (příprava pro 6 variant):] Se složeným plátkem salámu, malou okurkou, feferonkou a plátky oliv. S lososovými rolkami, osminkami vajec a snítkou kopru. S plátky kuřecího masa, s třemi kousky mandarinky, s petrželkou, můžete přidat i vlašské ořechy. S čerstvým smetanovým sýrem, event. rozšlehaným se smetanou. Posypte sladkou paprikou a řeřichou. S okurkovými plátky, složeným nakládaným jazykem, kukuřičnými paličkami a řeřichou. Se salátovými listy, šunkovými rolkami, krabím masem a petrželkou.

Poznámky
Chuťovky podávejte vždy čerstvé, nezmrazujte je.