Sdílejte s přáteli
Petit four

Petit four

Čas na přípravu 20 min Čas vaření 15 min Celkový čas 35 min

Ingredience

Pokyny

  1. Těsto připravíme podle základního receptu. Nalejeme ho do pekáče o rozměru 20×30 cm vyplněného pečicím papírem a v předehřáté troubě pečeme cca 15 minut při 160 °C. Necháme vychladnout, vyklopíme a opatrně sloupneme pečicí papír.

  2. Korpus podélně rozřízneme, potřeme zavařenou, zatížíme a necháme přes noc proležet.

  3. Potom ho nakrájíme na pruhy a ty ještě na čtverečky. Nebo můžeme formičkami vykrajovat kolečka apod.

  4. Celé přelejeme citronovou polevou, kterou můžeme trochu přibarvit potravinářským barvivem, a podle fantazie ozdobíme čokoládovou polevou či dekorativním zdobením.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *