Penne s italskou slaninou a bazalkou

Sdílejte s přáteli

Penne s italskou slaninou a bazalkou

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 10 min Čas vaření 20 min Celkový čas 30 min

Ingredience

Instructions

Omáčka

  1. Česnek a rajčata nakrájíme na kostičky, chilli papričky zase na jemné plátky.

  2. Pancettu nakrájíme na 3 mm nudličky.

  3. Na olivovém oleji zpěníme nudličky pancetty s česnekem a chilli, přidáme nakrájená rajčata a krátce povaříme.

  4. Těstoviny uvaříme dle návodu al dente a promícháme s omáčkou.

  5. Servírujeme posypané tvrdými sýry na nahřátém talíři.

Poznámka

Těsně před servírováním dáme do omáčky lístky bazalky a osolíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *