Paella s mořskými plody

Sdílejte s přáteli

Paella s mořskými plody

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 35 min Čas vaření 15 min Celkový čas 50 min Porce: 6

Ingredience

Pokyny

  1. Kuře nakrájejte na 12 kousků. Slávky očistěte. Oloupejte a rozmačkejte rajčata. Nakrájejte cibuli, paprikové lusky, chorizo, nasekejte česnek.

  2. V hrnci osmahněte na oleji dozlatova kousky kuřete. Za stálého míchání přidejte nakrájené paprikové lusky, cibuli a kalamáry. Přidejte rajčata, česnek, sůl, pepř, šafrán a pikantní rybí omáčku. Dobře zamíchejte. Uveďte do varu a zprudka povařte po dobu 5 minut. Nasypte z výšky rýži, při sypání pokrm dobře míchejte, přidejte zelený hrášek, chorizo, krevety, langusty a slávky. Hrnec zavřete.

  3. Jakmile začne unikat pára, zmírněte plamen a vařte po uvedenou dobu.

  4. Hrnec otevřete a ihned podávejte.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *