Ostrý mexický guláš

Sdílejte s přáteli

Ostrý mexický guláš

Čas na přípravu 20 min Čas vaření 2 hodina Celkový čas 2 hod 20 min Porce: 4

Ingredience

Instructions

  1. Cibuli nasekejte najemno a orestujte ji dozlatova. Přidejte česnek a krátce jej opečte, poté vsypte hovězí klížku nakrájenou na kousky a nechte ji ze všech stran zatáhnout a zhnědnout.

  2. Osolte, opepřete, vmíchejte papriku, zalijte vodou, aby bylo maso ponořené a přiklopené. Potom dejte na 2 hodiny do trouby, aby maso zcela změklo.

  3. Asi 20 minut před koncem přidejte pokrájené kapie a nastrouhaný chleba na zahuštění. Těstně před koncem vmíchejte fazole.

  4. Dochuťte solí a pepřem. Ozdobte chilli papričkou a patrželkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *