Morteauské klobásy na bílém víně

Sdílejte s přáteli

Morteauské klobásy na bílém víně

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 10 min Čas vaření 20 min Celkový čas 30 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Klobásy propíchejte špičkou nože.

  2. V hrnci rozpalte olej, přidejte klobásy, cibuli a česnek. Nechejte 2 minuty osmahnout. Přilijte bílé víno, vývar, přidejte tymián a bobkový list. Ochuťte. Pokrm uveďte do varu. Přidejte brambory. Tlakový hrnec uzavřete.

  3. Jakmile začne z hrnce unikat pára, zmírněte plamen a vařte po uvedenou dobu.

  4. Do mísy vložte uvařené brambory a kobásu nakrájenou na tlustá kolečka, zalijte šťávou.

  5. Posypte sekanou petrželovou natí. Podávejte na stůl.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *