Maso s rajčaty a cibulkami na víně – „popska jachnija“

Sdílejte s přáteli

Maso s rajčaty a cibulkami na víně – „popska jachnija“

Ingredience

Pokyny

  1. Maso osmahneme na oleji spolu s pokrájenou cibulí. Přidáme rajčatový protlak, zaprášíme moukou, paprikou a zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou.

  2. Po 10 minutách přidáme celé stroužky česneku, nahrubo pokrájená rajčata, bobkový list, pepř, sůl, víno a ještě 1/4 hodiny dusíme.

  3. Nakonec přidáme citrónovou šťávu, petrželku a cibulky, které jsme opekli na másle, podlili vodou a do téměř měkka zvlášť udusili.

  4. K tomu podáváme bílý chléb a pálivé papričky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *