Sdílejte s přáteli
Marcipánová srdíčka

Marcipánová srdíčka

Čas na přípravu 50 min Čas vaření 10 min Celkový čas 1 hod

Ingredience

Krém

Pokyny

  1. Těsto vyválíme na stéblo silný plát a formičkou z něho vykrajujeme srdíčka, která pečeme 10 minut v předehřáté troubě při 180 °C.

  2. Marcipán vyválíme mezi mikrotenovou fólií a formičkou vypichujeme menší srdíčka či hvězdičky.

  3. Polovinu srdíček potřeme čokoládovou polevou a hned přiklopíme marcipán.

  4. Máslo utřeme s kakaem, cukrem a rumem do hladkého krému, který vložíme do cukrářského sáčku s ozdobnou koncovkou. Spodní polovinu srdíček ozdobně nastříkáme krémem a vždy dvě srdíčka spojíme.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *