Sdílejte s přáteli

Lehké domácí krémové řezy

Ingredience

Pokyny

  1. Z listového těsta upečeme dva stejně velké pláty.

  2. Z bílků a 7 lžic cukru ušleháme pevný sníh.

  3. Do hrnce dáme vařit 0,5 litru vody s 5 lžícemi cukru. Když začne vřít, vlijeme pudink rozmíchaný ve 2 dl vody a za stálého míchání vaříme, dokud se masa nezačne oddělovat od stěn hrnce a ode dna. Odstavíme a ještě horkou ji postupně vmícháme do ušlehaného sněhu.

  4. Hotovou náplň rozetřeme na plech s upečeným plátem a přikryjeme druhým plátem.

  5. Posypeme hustě práškovým cukrem a po vychladnutí a ztuhnutí nakrájíme ostrým pilkovým nožem na úhledné čtverce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *