Kuchařka

Internetová kuchařka

Lečo s houbami

Ingredience
300 g očištěných hub, 4 papriky, 6-8 rajčat, 2 cibule, sůl, 100 g másla, kmín, 5 vajec

Příprava
Očištěné houby nakrájíme na plátky, propláchneme, necháme okapat a podusíme ve vlastní šťávě s přidáním kmínu. Při dušení přidáme podle potřeby trochu vody. Cibuli očistíme, nakrájíme na prstence, z paprik odstraníme semeník a nakrájíme je na proužky. Pak je spolu s cibulí přidáme k houbám a ještě společně dusíme. Nakonec přidáme očištěná rajčata, pokrm osolíme a ještě podusíme. Když se odpaří tekutina, přidáme máslo, pokrm zahustíme rozkvedlanými vejci a necháme je srazit. Lečo podáváme s vařenými brambory.