Květák s houbami a vejci

Sdílejte s přáteli

Květák s houbami a vejci

Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. V osolené vodě uvaříme květák a rozebereme ho na malé růžičky nebo nadrobno pokrájíme. Košťál nakrájíme na kostičky.

  2. V kastrole na rozehřátém másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme plátky nakrájené očištěné houby, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka.

  3. Když šťáva vysmahne, přimícháme připravený květák a přilijeme rozkvedlaná vějce. Mícháme, až vejce kašovitě zhoustnou. Podle chuti přisolíme.

Poznámka

Květák můžeme nahradit brokolicí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *