Kuře po indicku

Sdílejte s přáteli

Kuře po indicku

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 20 min Čas vaření 10 min Čas odpočinku 12 hodina Celkový čas 12 hod 30 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Nakrájejte kuře na malé kousky, posekejte česnek. Kousky kuřete vložte do mísy, přidejte jogurty, tandúri v prášku, citronovou šťávu a česnek. Dobře zamíchejte. Nechejte 12 hodin marinovat v chladu.

  2. V hrnci rozpalte olej a osmahněte na něm kousky kuřete dozlatova. Přidejte marinádu a kokosové mléko. Ochuťte. Hrnec uzavřete.

  3. Jakmile začne z hrnce unikat pára zmírněte plamen a vařte po uvedenou dobu.

Poznámka

Podávejte s rýžovým pilafem.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *