Sdílejte s přáteli
Kung-pao

Kung-pao

Ingredience

Pokyny

  1. Maso opláchneme, tučné a blanité části ořežeme a libové nakrájíme na kostičky. Smícháme je s vejcem, solí a 1 lžičkou máčeného škrobu. Vše necháme chvíli v chladničce odležet.

  2. Do rozpálené pánve nalejeme olej a do horkého oleje vložíme maso. Za stálého míchání ho restujeme na velmi prudkém ohni asi minutu. Přidáme nesolené arašídy, feferonky a rychle zamícháme.

  3. Vše zalejeme zálivkou připravenou z vývaru, vína, sójové omáčky, 1 lžičky máčeného škrobu, cukru a glutasolu. Ještě chvíli mícháme a pak okamžitě přendáme na připravenou zahřátou mísu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *