Sdílejte s přáteli
Kostky s ovesnou čepicí

Kostky s ovesnou čepicí

Ingredience

Na ovesnou čepici

Pokyny

  1. Ovesná čepice

    Z bílků našleháme sníh, vmícháme do něj cukr, ovesné vločky a oříšky smíchané se skořicí.

  2. Z mouky smíchané s práškem do pečiva, másla, cukru, žloutku, citronové kůry a mléka vypracujeme těsto. Vyválíme z něj plát a položíme ho na plech vyložený pečicím papírem.

  3. Ovesnou hmotu rozetřeme na těsto a pečeme v předehřáté troubě cca 25 minut při 160 °C.

  4. Po vychladnutí ozdobíme čokoládovou polevou a nakrájíme na kostky.

Poznámka

Těsto se lépe vyválí mezi dvěma kusy pečicího papíru.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *