Karamelový pudink vařený v parní lázni

Sdílejte s přáteli

Karamelový pudink vařený v parní lázni

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 15 min Čas vaření 20 min Celkový čas 35 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. V kastrolu uveďte do varu mléko s vanilkou a cukrem. V míse ušlehejte celá vejce. Do mísy pomalu nalijte vroucí mléko. Dobře ušlehejte metlou. Na dno formy o průměru 16 cm nalijte karamel (zhruba do výšky 0,5 cm). Do formy nalijte připravený krém. Formu přikryjte potravinovou fólií.

  2. Do hrnce nalijte 750 ml vody formu vlože do napařovacího koše v horní poloze. Hrnec uzavřete.

  3. Jakmile začne z hrnce unikat pára, zmírněte plamen a vařte po uvedenou dobu.

  4. Otevřete hrnec. Hotový pudink nechejte vychladnout, vyklopte z formy a podávejte.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *