Kakaová hvězda s ovocem

Sdílejte s přáteli

Kakaová hvězda s ovocem

Ingredience

Pokyny

  1. V míse utřeme vejce s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva a vypracujeme řídké těsto, do kterého vmícháme kandované ovoce. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané dortové formy a korpus upečeme v troubě vyhřáté na 200 °C (když do středu těsta zapíchneme špejli a po vytažení zůstane suchá a čistá, je těsto upečené). Po částečném vychladnutí vyklopíme korpus z formy a rozřízneme ho na osminy. Ze šesti částí sestavíme hvězdu, jejiž střed vyplníme kuličkami vína, ozdobíme plátky červených růží a poprášíme cukrem.

Poznámka

1 hrnek = 2,5 dl
Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *