Jogurtový cheesecake

Sdílejte s přáteli

Jogurtový cheesecake

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 10 min Čas vaření 45 min Čas odpočinku 1 hodina Celkový čas 1 hod 55 min

Ingredience

Pokyny

  1. Troubu si předehřejeme na 150 °C. V míse utřeme ricottu, vejce, cukr, vmícháme jogurt, kokosový likér. Vše vymícháme na hladký krém. Formu o objemu cca jeden litr vymažeme máslem nebo vypláchneme vodou a vyložíme potravinovou fólií vhodnou na pečení. Do připravené formy přelijeme jogurtovou směs.

  2. Do pekáčku postavíme nádobu s krémem a kolem nalijeme vroucí vodu, aby sahala nejméně do poloviny. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 45 minut. Potom troubu vypneme a další hodinu necháme formu v zavřené troubě.

  3. Poté vyjmeme, necháme úplně vychladnout, přikryjeme a dáme ztuhnout do lednice. Opatrně vyklopíme na tác a podáváme.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *