Jehněčí žebírka na bylinkách

Sdílejte s přáteli

Jehněčí žebírka na bylinkách

Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Tučné okraje jehněčího masa nařízneme.

  2. Česnek prolisujeme a smícháme s bylinkami, solí, pepřem a lžicí oleje.

  3. Směsí potřeme žebírka a necháme alespoň hodinu marinovat.

  4. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, osmahneme, přidáme pokrájená rajčata. Osolíme, opepříme a krátce dusíme.

  5. Přidáme protlak a vývar. Omáčku 20 minut povaříme.

  6. Na oleji zprudka orestujeme žebírka.

  7. Na talíři je přelijeme omáčkou.

Poznámka

Podáváme se šťouchanými brambory.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *