Sdílejte s přáteli
Išlské dortíčky

Išlské dortíčky

Ingredience

Pokyny

  1. Z másla, mandlí, kakaa, krupicového cukru, hladké mouky, soli, vanilkového cukru, citronové šťávy a žloutku vypracujeme těsto a necháme ho 60 minut v chladu odležet.

  2. Potom z něj vyválíme plát o tloušťce 2 mm a formičkou vykrájíme kolečka.

  3. Položíme je na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě 12-15 minut při 170 °C.

  4. Polovinu vychladlých koleček potřeme zavařeninou a přiklopíme druhou polovinou.

  5. Dortíčky přelejeme čokoládovou polevou a ozdobíme půlkou mandle.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *