Houbový guláš

Sdílejte s přáteli

Houbový guláš

Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Očištěné houby nakrájíme na větší kostky.

  2. V kastrole rozehřejeme tuk a osmahneme v něm nadrobno nakrájenou cibuli do světle žluta. Přidáme utřený česnek, nakrájené houby, osolíme, okořeníme a za občasného míchání dusíme doměkka.

  3. Když šťáva částečně vysmahne, zaprášíme houby moukou, trochu osmahneme, přidáme papriku, podlejeme vývarem a povaříme.

Poznámka

V trošce másla zpěníme ještě půl lžičky mleté papriky, podlejeme vývarem, krátce povaříme a nalejeme na guláš, čímž dosáhneme pěkného zbarvení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *