Sdílejte s přáteli
Hnědáčci

Hnědáčci

Ingredience

Pokyny

  1. Čokoládu nalámeme na kousky, rozehřejeme ve vodní lázni a necháme při pokojové teplotě trochu vychladnout.

  2. Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny a opatrně do ní přidáme vychladlou, ale tekutou čokoládu. Vyšleháme do krému. Lehce do něj vmícháme mouku s práškem do pečiva, vanilkovým cukrem a solí. Nakonec zapracujeme ořechy a tuhý sníh z bílků a těsto vlejeme do pekáče vymazaného máslem a vysypaného moukou.

  3. Pečeme v předehřáté troubě 25-30 minut při 170 °C.

  4. Ještě vlažný korpus nakrájíme na řezy.

Poznámka

Podáváme s kopečky zmrzliny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *