Grilovaný mečoun s lehkým salátkem a salsou

Sdílejte s přáteli

Grilovaný mečoun s lehkým salátkem a salsou

Obtížnost: Středně obtížné Čas na přípravu 20 min Čas vaření 10 min Celkový čas 30 min Porce: 4

Ingredience

Instructions

  1. Nakrájené mango a avokado dejte do misky. Přidejte nasekaný koriandr, chilli papričku, nasekanou cibuli a promíchejte s limetkovou šťávou a olivovým olejem. Dochuťte solí a pepřem.

  2. Sálátové listy properte, osušte a dochuťte limetkovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem.

  3. Filety z mečouna osušte, z obou stran osolte a potřete tenkou vrstvou oleje.

  4. Grilujte buď přímo, nebo v mřížce a to krátce z obou stran na prudkém žáru. Dejte stranou a nechte malou chvíli dojít.

  5. Ozdobte salsou a podávejte s listovým salátem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *