Grilovaná krkovička s kukuřicí

Sdílejte s přáteli

Grilovaná krkovička s kukuřicí

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 25 min Čas vaření 10 min Celkový čas 35 min Porce: 4

Ingredience

Instructions

  1. Kečup smíchejte s cukrem, octem a polovinou papriky.

  2. Pánev s nepřilnavým dnem rozpalte na maximum a pak na ní nasucho opečte maso, asi 3-4 minuty z každé strany.

  3. Pak maso přelijte polovinou kečupové marinády, dopečte ho, přidejte zbytek a nechte zhoustnout.

  4. Kukuřici dejte na 5-8 minut do vroucí vody, máslo smíchejte se zbytkem papriky. Kukuřici vyndejte, osušte ji a ochuťte máslem. Kukuřici podávejte s masem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *