Filety z kapra pečné v papilotu

Sdílejte s přáteli

Filety z kapra pečné v papilotu

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 25 min Čas vaření 15 min Celkový čas 40 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Filety kapra opepříme a osolíme. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu nakrájíme, mrkev na kolečka, cibuli na nudličky, česnek a cuketu na plátky.

  2. Na pečicí papír dáme nakrájené brambory a mrkev, na ně položíme porce kapra a osolíme. Nakonec přidáme připravenou cibuli a česnek, podlijeme trochou vína, přidáme cuketu a nakonec trochu másla. Okraje papíru potřeme rozšlehaným vejcem, papilotu uzavřeme a spoje ještě potřeme vejcem. Přendáme na plech a vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme 10-12 minut.

  3. Pokrm podáváme v papilotě.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *