Duhový salát s kadeřávkem

Sdílejte s přáteli

Duhový salát s kadeřávkem

Obtížnost: Středně obtížné Čas na přípravu 20 min Čas vaření 15 min Celkový čas 35 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Kadeřávek očistíme a zbavíme žeber. Zelí nakrouháme a oloupanou mrkev nastrouháme nahrubo.

  2. Do velkého hrnce dáme osolenou vodu a přivedeme k prudkému varu. Vložíme kadeřávek, krátce spaříme a ihned vylovíme. Zchladíme v ledové vodě a osušíme. Totéž uděláme s brokolicí.

  3. Kadeřávek nakrájíme na nudličky. Stonky brokolice nakrájíme na tenké plátky, růžičky ponecháme v celku. Do velké mísy dáme všechny suroviny a dochutíme olivovým olejem, octem, solí, pepřem a javovorovým sirupem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *