Drůbeží rizoto

Sdílejte s přáteli

Drůbeží rizoto

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 15 min Čas vaření 10 min Celkový čas 25 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. V hrnci rozpalte olej a osmahněte na něm prsíčka a nakrájenou cibuli. Přidejte nemytou rýži a nakrájený paprikový lusk. Dobře promíchejte. Směs zalijte vývarem. Přidejte rozinky. Pokrm ochuťte. Uzavřete tlakový hrnec.

  2. Jakmile začne z hrnce unikat pára, zmírněte plamen a nechejte vařit po uvedenou dobu.

  3. Nečekejte a otevřete tlakový hrnec. Podávejte se strouhaným parmezánem.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *