Divoký šíp

Sdílejte s přáteli

Divoký šíp

Ingredience

Pokyny

  1. Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Napichujeme je na jehlice střídavě s kolečky klobásy.

  2. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme dozlatova a v horké troubě dopečeme doměkka.

  3. Mezitím nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme chilli a osmahneme.

  4. Potom přidáme nakrájené kapie, hrášek a kečup. Vše podusíme smísíme s předem uvařenou rýží, promícháme a prohřejeme.

  5. Na talíře rozložíme rýřovou směs a na ni položíme maso.

Poznámka

Špízovou jehlu lze nahradit špejlí seříznutou do špičky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *