Kuchařka

Internetová kuchařka

Ďábelské roštěnky

Ingredience
4 roštěnky, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 2-3 kapie, 4 stroužky česneku, lžička hořčice, rajčatový protlak, trocha vývaru nebo vody, worcesterová omáčka, mletá paprika, drcený černý pepř, sůl, tuk na opékání, tatarská omáčka, křen

Příprava
Roštěnky naklepejte a na okrajích nařízněte. Potřete je olejem a nechte odležet 2 hodiny v chladu. Pak je osolte, opepřete a opečte zprudka po obou stranách. Podle potřeby podlévejte vývarem nebo vodou, zakapejte worcesterovou omáčkou a duste. Na tuku osmahněte na kolečka pokrájenou cibuli, přidejte na nudličky nakrájenou kapii, plátky česneku, protlak, hořčici, mletou papriku a duste doměkka. Každou roštěnku pokryjte na talíři zeleninovou směsí, přidejte lžíci tatarské omáčky a posypte nastrouhaným křenem. Podávejte s hranolky nebo kroketami.